Torneig Social


Del 24 al 29 de setembre de 2019 a BaixBowling

Handicaps a usar en el Torneig Social (Sobre 210, amb un màxim de 40 pals, en funció de les partides oficials publicades des de l'últim any a l'inici del torneig, amb un mínim de 18 partides)

ATENCIó!!!! Comunicat oficial anunciant la SUSPENSIÓ DEL TORNEIG:

Degut a problemes de manca de personal de la instal.lació Baix Bowling no es pot garantir que hi hagi suport a una correcta realització de les sèries i la final del Torneig Social que organitza el Joventut Al-Vici C.B. Per aquesta raó ens veiem obligats a suspendre aquest torneig que s'havia de fer del 24 al 29 de setembre. Esperem que aquests problemes es resolguin en un futur proper i es pugui tornar a convocar el torneig, sent el nostre objectiu poder fer-ho en les dates que anteriorment ocupava el Torneig de Reis, que són del 7 al 12 de gener. Quan tinguem la seguretat que es pot realitzar el torneig farem aquesta nova convocatòria.
Preguem disculpeu els inconvenients, però han estat per causes alienes al club. Agraim la col.laboració que han mostrat tots els jugadors que ja estaven inscrits al torneig.